Design & Hosting: Arcabase

Kunststofconstructies op maat

Maatconstructies Wij produceren uiteenlopende constructies op maat in PVC, HDPE, PP en PVDF voor industrie, bouwnijverheid en installateur. De constructies worden vervaardigd uit plaat of wikkelbuis en zo nodig versterkt met ferro frame, eventueel bekleed met kunststof. De inhoud gaat van 250 tot 50.000 liter.

Maatconstructies Kunststof is uitgegroeid tot een algemeen aanvaard product: polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP) hebben de toepassingsmogelijkheden aanzienlijk vergroot. Plastigi beheerst de technieken om - OP MAAT - alle problemen de juiste oplossing te geven.

Samen met de opdrachtgever wordt eerst het probleem geanalyseerd, waarna er bepaald wordt, welke kunststoffen voor welke constructies het meest geschikt zijn. Elke kunststof heeft zijn specifieke eigenschappen om in bepaalde omstandigheden het best aangewend te worden. Na de nodige voorbereidingen begint de bouw van de constructie zoals:

  • Tanks voor opslag van chemicaliŽn en agressieve stoffen
  • Kunststofbakken voor bewerkingsprocessen
  • Apparatenbouw
Maatconstructies

Daar Plastigi reeds vele jaren aanwezig is in de kunststofwereld, beschikken wij over ervaren en gespecialiseerde vakmensen met de nodige lascertificaten om alle constructies te vervaardigen.Home - Info